SalongL_Falu2.jpg

Om oss

Salong L är medlemmar i Frisörföretagarna (SFF) och Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR). Vi är utnämnda av Europa kommissionen i Haag till ”En utmärkt frisör”.

blont hår

Jobba hos oss

Vi söker efter fler kollegor! En heltid- och en deltidsfrisör. Vi söker dig som älskar att utvecklas. Hos oss får du ett mycket förmånligt hyrstolsavtal, alternativt en trygg och bra anställning. Vi är ett härligt och glatt gäng som samarbetar och har kul på salongen. Våra underbara kunder ger oss enormt mycket uppskattning för vårt arbete. Låter det lockande? Kontakta Lisa Bergman på telefonnummer 08-654 88 44 eller 070-955 04 45. Maila gärna din ansökan till info@salongl.se och märk mailet med CV.

Flera saxar

Lisa Bergman

Grundare och ägare av Salong L

Frisörmästare, färgtekniker, make up artist, examinator för gesäller, ledamot i utbildningsnämnden för Svenska Frisör Företagarna Stockholm. 

 

Lisa, grundaren av Salong L, är tilldelad mästarbrev inom frisöryrket. Hon är utbildad i England, Tyskland och Sydafrika. Certifierad Internationell Colorist och certifierad av Europeiska Unionen i Bryssel till titeln ”En utmärkt frisör”. Lisa är medlem i den prestigefulla organisationen Intercoiffure Mondial.

 

Denise Elm

Dam- & herrfrisör sedan 2015, innehar Gesällbrev 

Denise arbetar mycket med löshår och avancerade färgtekniker så som balayage, root shadows och andra frihandstekniker. Hon utför även alla andra behandlingar inom hårvård så som klippningar, styling & uppsättningar/ festfrisyrer mm.

Jessica Karlsson

Behörig frisör

Tog sin frisörexamen på Sankt Martins Frisörgymnasium 2007. Jessica innehar gesällbrev och har nu över 10 års erfarenhet som frisör i Stockholm.

 

Marie Lidebrandt

Fotterapeut 

 

Marie är diplomerad medicinsk fotterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut. Marie har alltid arbetat inom vård & hälsa. De senaste 20 åren som tandsköterska men har tagit ett nytt kliv i karriären. Marie ser nu fram emot att få välkomna er alla till Maries fothälsa på Salong L.

 

SalongL_Falu2.jpg
Svart-tavelram.jpg
Frisor.jpg