top of page
SalongL_Falu2.jpg

Om oss

Salong L är medlemmar i Frisörföretagarna (SFF)  Intercoiffure Mondial (ICD)

Vi är utnämnda av Europa kommissionen i Haag till ”En utmärkt frisör”.

IMG_2155.jpg

Lisa Bergman

Grundare och ägare av Salong L

Frisörmästare, internationell färgtekniker och make up artist

 

Lisa, grundaren av Salong L, innehar gesällbrev och är tilldelad mästarbrev inom frisöryrket. Hon är utbildad i England, Tyskland och Sydafrika. Certifierad Internationell Colorist och certifierad av Europeiska Unionen i Bryssel till titeln ”En utmärkt frisör”. Lisa är medlem i den prestigefulla organisationen Intercoiffure Mondial.

IMG_9268.jpg

Denise Elm

Dam- & herrfrisör sedan 2015, innehar gesällbrev och mästarbrev inom frisöryrket

Denise arbetar mycket med löshår från Hairtalk och avancerade färgtekniker så som balayage, root shadows och andra frihandstekniker. Hon utför även alla andra behandlingar inom hårvård så som klippningar, styling & uppsättningar/ festfrisyrer mm.

IMG_9267.jpg

Marie Lidebrandt

Fotvårdsterapeut - Maries Fothälsa 

 

Marie är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut. Marie har alltid arbetat inom vård & hälsa. De senaste 20 åren som tandsköterska men har tagit ett nytt kliv i karriären. Marie arbetar numer som medicinsk fotvårdsterapuet sedan flera år tillbaka. 

Lisa.jpg

Lisa Yoo

Lisa är en TCM-akupunktör med 17 års erfarenhet av akupunktur och manuell terapi från Sydkorea och Tyskland. Hon har studerat fascia manipulation, koreansk manuell terapi, Moxa-terapi, zonterapi, KSNS (Tyskland) och är nu även certifierad Fascia Specialist /Atlasbalans 2022.

Katri.jpg

Katri Pethman

Kari har praktiserat Ashtanga yoga sedan 1999 och har även arbetat som yogainstruktör sedan ca.15 år tillbaka. Yinyoga instruktör sedan 2016 och en certifierad Fascia Specialist /Atlasbalans 2022.

SalongL_Falu2.jpg
Svart-tavelram.jpg
Frisor.jpg
blont hår

Jobba hos oss

Vi söker efter fler kollegor! En heltid- och en deltidsfrisör. Vi söker dig som älskar att utvecklas. Hos oss får du ett mycket förmånligt hyrstolsavtal, alternativt en trygg och bra anställning. Vi är ett härligt och glatt gäng som samarbetar och har kul på salongen. Våra underbara kunder ger oss enormt mycket uppskattning för vårt arbete. Låter det lockande? Kontakta Lisa Bergman på telefonnummer 08-654 88 44 eller 070-955 04 45. Maila gärna din ansökan till info@salongl.se och märk mailet med CV.

Flera saxar
bottom of page