top of page
SalongL_Falu2.jpg

Lashlift & Browlift

Fransarna böjs upp och ger en fin, öppen inramning åt ögat. Brynen omformas till en klädsam, fylligare form.

långa ögonfransar

Behandlingar

Brow Lift, 45 min

Hetaste brynbehandlingen just nu är Brow Lift, Brow Lamination.  Behandlingen omskapar bryn håret riktning och formar dina bryn till en snygg  form. 

Pris: 650 kr

 

Lash lift inkl. fransfärg & keratinbehandling, 80 min

Böjda fransar med ett av de skonsammaste Lash Lift märkena på marknaden som även stärker och vårdar fransarna med mineraler och vitaminer. Under denna behandling färgar vi även dina fransar med professionella produkter för ett hållbart resultat. 

Pris: 850 kr

 

Brow Lift + Lash Lift. 90 min

I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, formning och en vårdande keratin behandling. Hållbart resultat i 4-6 veckor.  Böjda  fransar med ett av de skonsammaste Lash Lift märkena på marknaden som både stärker och vårdar fransarna med mineraler och vitaminer.  Hållbarhet upp till 12 veckor, varierar från person till person. Vi rekommenderar att  upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

Pris: 1.250 kr


Brynfärg inkl. trådning, 20 min
Pris: 300 kr

Info:

Att tänka på FÖRE behandling: 

- Kom utan ögonsmink eller kräm/olja på fransarna. 

- Vi rekommenderar att du  kommer utan linser. 

- Boka inte in träning närmsta dygnet efter behandlingen. 

-Kom frisk och välmående. 

-Om du gjort spraytan ska du ha duschat minst en gång efter din spraytan så överflödig färg sköljts bort. 

 

Att tänka på EFTER behandling: 

-Var försiktig med fransarna i minst 24h och undvik all typ av fukt (vatten/ånga/svett/produkter). 

-Efter 24h sköljs fransarna igenom med varmt vatten. 

-Undvik vattenfast mascara samt oljeprodukter på fransarna för längst hållbarhet.

 

 

Har du inte färgat fransar/bryn eller gjort en lash lift/brow lift tidigare kan du göra ett allergitest 24 timmar innan hos oss i salongen om du är osäker på ifall du kommer reagera. 

 

 

 Lash lift/ Brow lift

 I denna behandling ingår keratinbehandling för både bryn och fransar som är perfekt för dig som vill vårda och stärka dina strån. Tack vare keratinet vårdas och stärks stråna upp till 40% och gör stråna 2-3% längre, genom olika vitaminer näringar och proteiner. Det finns även en keratinmascara som du kan köpa med dig för att underhålla resultatet hemma. 

 

Det är en behandling som permanent böjer dina fransar med hållbarhet upp till 12 veckor. Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

 

 

Brow  lift

I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, trådning och formning samt en vårdande keratin behandling. Du får även extra ompyssling genom en styling och tips/råd för dina bryn. Hållbart resultat i 4-6 veckor. 

bottom of page