Salong L är medlemmar i Frisörföretagarna (SFF) och Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR). Vi är utnämnda av Europa kommissionen i Haag till ”En utmärkt frisör”.

JOBBA HOS OSS

Vi söker efter fler kollegor! En heltid- och en deltidsfrisör. Vi söker dig som älskar att utvecklas. Hos oss får du ett mycket förmånligt hyrstolsavtal, alternativt en trygg och bra anställning. Vi är ett härligt och glatt gäng som samarbetar och har kul på salongen. Våra underbara kunder ger oss enormt mycket uppskattning för vårt arbete. Låter det lockande? Kontakta Lisa Bergman på telefonnummer 08-654 88 44 eller 070-955 04 45. Maila gärna din ansökan till info@salongl.se och märk mailet med CV.

OM OSS

LISA BERGMAN 
Frisörmästare, färgtekniker, make up artist, examinator för gesäller, ledamot i utbildningsnämnden för Svenska Frisör Företagarna Stockholm.

Lisa, grundaren av Salong L, är tilldelad mästarbrev inom frisöryrket. Hon är utbildad i England, Tyskland och Sydafrika. Certifierad Internationell Colorist och certifierad av Europeiska Unionen i Bryssel till titeln ”En utmärkt frisör”. Lisa är medlem i den prestigefulla organisationen Intercoiffure Mondial.

MOA EKLUND
Moa är gesällbrevsdiplomerad och behörig frisör som är examinerad från Svenska Frisörskolan i Stockholm. Moa är invald i Intercoiffure Mondial Young.

JESSICA KARLSSON
Behörig frisör som tog sin frisörexamen på Sankt Martins Frisörgymnasium 2007. Jessica innehar gesällbrev och har nu över 10 års erfarenhet som frisör i Stockholm.

CAMILLA NORDÈN
Diplomerad hudterapeut utbildad på Elisabethskolan i Stockholm. Camilla är Cidesco certifierad, diplomerad Dermalogica expert, diplomerad dermapenspecialist, diplomerad Eyelash designer (fransförlängning), spraytan stylist, diplomerad Pür Make Up Artist och Blomdahls öron- och näshåltagare. Camilla är sedan tidigare utbildad undersköterska.

TINA SELANDER 
Tina är diplomerad medicinsk fotterapeut från Axelssons gymnasium. Hon är sedan tidigare utbildad undersköterska. Tinas specialitet är framför allt diabetes, men även att hjälpa kunden att förebygga fotproblem som nageltrång, liktorn och personliga avlastningar.