Massage salong L

MASSAGE & KROPPSBEHANDLINGAR

MASSAGE

Hotstone massage, 50 min
Pris: 595 kr

Klassisk massage, 60 min
Pris: 660 kr

Klassisk massage 30 min
Pris: 395 kr

Klippkort 5 ggr á 60 min
Pris: 2500 kr

Klippkort 5 ggr á 30 min
Pris: 1500 kr

KROPPSBEHANDLINGAR

Saltskrubb, 45 min 
En mineralrik havssaltsskrubb som anpassas efter ditt behov  – välj mellan avstressande eller uppiggande effekt. Huden blir fantastiskt len och får fin lyster.

Pris: 550 kr

Risskrubb, 45 min 
Även känslig hy har behov av att cellförnyelsen stimuleras, då detta stärker den naturliga skyddsbarriären. Med ris- och havreskrubb blir huden mjuk, smidig och får fin lyster.

Pris: 550 kr

Lerinpackning, 45 min 
En skön, varm inpackning med djuprengörande leror och alger som sätter fart på utrensningen av slaggprodukter. Huden känns ren och mjuk tack vare kraftfulla växtoljor och exfolierande fuktenzymer.

Pris: 750 kr

Multifuktinpackning, 45 min 
En helkroppsinpackning för torr och uttorkad hud. Passar även vid tecken på känslighet och solskador då vi jobbar med näringsrika växtoljor och örtextrakt tillsammans med värme.

Pris: 750 kr

Varma örtkuddar, 60 min 
Denna unika behandling är inspirerad av asiatiska spabehandlingar. En tunn tygduk fylls med värmande och renande ingredienser som wasabi och lera. Dessutom används lugnande havremjöl och närande växtoljor som mjukgör huden. Duken formas till en kudde som värms upp och som man sedan masserar med.

Pris: 695 kr

De Lux Kropp, 120 min 
Behandlingen inleds med en mild men effektiv risskrubb på hela kroppen, som kombinerar värme och cellförnyelse. Därefter en multifukt helkroppsinpackning för riktigt torr, uttorkad hud. Behandlingen avslutas med en härligt avkopplande helkroppsmassage. Efter behandlingen känns huden mjuk, smidig och får en fantastisk lyster.

Pris: 1795 kr

Ryggbehandling, 60 min 
En perfekt behandling för orenheter på den svåråtkomliga ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och avslutande produkt.

Pris: 650 kr

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller vill boka en tid!