FRANSAR & BRYN

Frans- och brynfärgning inkl. plockning, 30 min
Pris: 395 kr

Frans eller brynfärgning, 20 min
Pris: 275 kr

Färgning av fransar & bryn i samband med ansiktsbehandling, 20 min
Pris: 250 kr

Plockning av bryn i samband men ansiktsbehandling, 10 min
Pris: 175 kr

Brynutfyllnad
Få brynen du alltid har drömt om. Hela bryn skulpteras, eller fyll bara på enstaka strån där hår saknas. Hållbarheten är cirka två veckor, sedan fyller man på igen.
Pris: 350-590 kr

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Innan förlängningen måste allt smink avlägsnas. Det går bra att färga fransarna innan, men använd inte ögonfransböjare och permanenta inte fransarna.

Ögonfransförlängning, cirka 2 timmar
Cirka 60-80 fransar per öga (beroende på hur många du har själv)

Pris: 1295 kr

Prova på-fransförlängning, cirka 1 timme
Cirka 20-30 fransar på varje öga, för dig som vill testa fransförlängning för första gången.

Pris: 750 kr

Påfyllning fransförlängning
Vi rekommenderar en normal påfyllning var tredje vecka. En ”Power-påfyllning” är för dig som vill ha extra fylliga fransar, eller om det dröjt lite för lång tid innan du fyller på. Det går även att komma oftare på en liten påfyllning, efter cirka två veckor.

Normal påfyllning, 75 min                       740 kr

Power påfyllning, 90 min                         840 kr

Liten påfyllning, 60 min                           650 kr

Borttagning av fransförlängning*           300 kr

*Kostnadsfritt för dig som gjort fransarna på Salong L eller om du bokar en ny fransförlängning i samband med borttagningen.

VANLIGA FRÅGOR OM ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Vad är en Eyelash Designer?
Det finns olika sätt att utföra en fransförlängning. En Lashia Eyelash Designer fäster en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar. Beroende på dina egna fransar och dina ögons form bestämmer din Eyelash Designer den längd och form som passar dig. Berätta gärna för din Eyelash Designer hur du vill ha det – naturligt och diskret, dramatiskt och fantastiskt, ”mascarakänsla”, solfjäder etc. Oroa dig inte om du är osäker – din Eyelash Designer vet vilken form som passar dina ögon.

Hur många olika sorters fransar finns det? 
Det finns längder mellan 6-20mm, fem olika böjningar (B,J,C,D,L) och fyra tjocklekar (0.1, 0,15, 0,2, 0,25). Det finns även olika färger, glitter, pärlor, fjädrar. Är du intresserad av detta, säg till i god tid innan så att vi hinner beställa hem det du önskar. De vanligaste längderna är 10-14 B och C x 0,2. Vi blandar olika längder för ett naturligt resultat.

Finns det några risker med ögonfransförlängning? 
Om du går till en certifierad Eyelash Designer som utför fransförlängning på ett korrekt sätt, är riskerna så gott som obefintliga. Ett fåtal personer (cirka 0,5%) har erfarit viss irritation av limmet. Vid dessa tillfällen kan vi använda Lashia Ultra Sensitive glue.

Mina fransar har gått av när jag använt ögonfransböjare, kan jag göra fransförlängning?
Detta är mycket vanligt. Finns det några millimeter av fransarna kvar att fästa i så går det att förlänga.

Jag har ett glapp mellan mina fransar på ett ställe, kan jag ha fransförlängning? 
Ja det går bra, våra välutbildade Eyelash Designers kan tekniker för att få detta att synas så lite som möjligt. Är glappet väldigt stort så är det lite knepigt, men kontakta gärna oss för rådgivning.

Hur länge håller fransarna? 
En korrekt applicerad fransförlängning håller normalt i cirka 3-5 veckor. De flesta kunder har mer än 50 % av sina lösfransar kvar efter 3 veckor. Det är då vi rekommenderar att man kommer tillbaka för en påfyllning.

Tappar man enbart lösfransarna, eller tappar man även sina egna fransar? 
Många faktorer spelar in i hur väl din fransförlängning håller. Din egen frans livscykel är normalt 6-8 veckor. Den faller sedan naturligt av och en ny frans växer ut. Vissa personers fransar byts ut snabbare, och de personerna måste ofta komma tillbaka redan efter två veckor för påfyllning. Om du vet om att dina naglar och ditt hår växer snabbt så gör förmodligen dina fransar det också. En del personer har väldigt oljiga fransar, vilket gör att limmet inte fäster lika bra. Var noga med att tvätta ögonen ordentligt och att inte använda några oljebaserade produkter innan förlängningen.

Varför inte bara använda fransserum som får mina egna fransar att växa? 
Vår erfarenhet är att personer som har börjat med fransserum har fått fransar som spretar och växer där man inte vill att de ska växa. Till exempel kan man ha fått en lång och lockig frans precis i ögonvrån. Några har rapporterat oönskad hårväxt på kinder och på insidan av näsroten. Med en fransförlängning ser det ut som att du har mascara, och vi formar fransarna så att du får en perfekt form och rätt längd på rätt plats. Dina egna fransar kan aldrig bli så jämna, långa och fylliga som de blir med en fransförlängning.

Hur sköter jag om min fransförlängning? 
Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning. Du bör minimera användandet av produkter på ögonen. Tvätta helst enbart med ljummet vatten (eventuellt mild tvål). Gnugga inte i ögonen och försök att inte pilla på fransarna och att inte sova med ansiktet in i kudden.

Hur många fransar innebär en full fransförlängning? 
En person har vanligtvis 50-130 fransar per öga, beroende på gener och ålder. Äldre personer har generellt färre fransar än yngre. En certifierad Eyelash Designer ska minst klara av att fästa 65 fransar per öga, men oftast sätter man 75-90 fransar per öga på två timmar.

Kan jag ta bort fransförlängningen själv? 
NEJ! Försök aldrig dra bort fransarna själv. Vi använder en speciell remover för detta. Har du gjort fransarna på en annan salong så kan vi tyvärr inte garantera att vår remover fungerar på deras lim. Det bästa är att gå tillbaka till salongen och be dem ta bort fransarna.

Jag har tagit bort min fransförlängning, men upplever att mina fransar är kortare än tidigare. 
Eftersom lösfransen är så pass mycket längre och tjockare än din egen frans, är det normalt att uppleva att de egna fransarna är kortare än tidigare, just eftersom att du blivit van vid att ha långa och fylliga fransar. För att vara på den säkra sidan kan du ta en bild innan din fransförlängning och jämföra med hur det ser ut efter borttagning.

Hör gärna av dig till oss om du har andra frågor eller vill boka en tid!